gravat

  edicio

Reconeixement de l'estampa Què és el gravat calcogràfic - Com es reconeix un gravat - L'estampa - Traços característics de cada tècnica - La justificació de tiratge - La numeració Tècniques de gravat calcogràfic - L'aiguafort - L'aiguatinta - L'aiguatinta al sucre - El vernís tou - El gofrat o estampat en sec - La punta seca - La manera negra o mezzotinto - El burí - L'échoppe - Les ruletes - El puntejat - El fotogravat calcogràfic- L'estampació Materials emprats en gravat - Les planxes - Els productes - Les eines - Els papers - Les tintes - El tórcul - Referència - Història cronològica del gravat - Glossari de gravat calcogràfic - Diccionari de taller multilingual - Bibliografia - Notícies -Enllaços.

 

return

La justificació de tiratge

edicio

 

 

Justificació
Text que acompanya l’edició d’estampes i que explica els detalls tècnics, el nombre de proves estampes que la componen, el taller on l’han estampat.

Edició
Sèrie d’estampes limitades i numerades obtingudes a partir de l’estampació d’una planxa. Un cop estampades es procedeix es destrueix la planxa.

justificacio

Document acreditatiu de l'edició

 
 

signatura

Numeració i signatura de l'estampa

 
  Patrocinadors
art print residence
estampes
email next
© Tots els drets reservats Pilar Lloret & Jordi i Milena Rosés